Zabıta, Sağlık ve Temizlik İşleri’nden yoğun bayram mesaisi!

Nazilli Belediyesi'nde bayram mesaisi, sıkı denetimlerle başladı. Zabıta Müdürü Kubilay Erçin ve Temizlik İşleri Müdürü Erkan Kaymaz, bayramın ilk günü ekipleriyle birlikte kurban kesilen alanları denetledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik tarafından önceki görevlerinde gösterdikleri disiplinli çalışmaları ve başarılarından dolayı atamaları yapılan Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Nazilli eski Emniyet Amiri Kubilay Erçin ile Temizlik İşleri Müdürü Erkan Kaymaz, ekipleriyle birlikte kurban kesilen alanları denetledi.

Sabahın erken saatlerinde Arslanlı, Şirinevler, Turan, İsabeyli Dumlupınar ve Yeni Mahalle’de bulunan pazar yerlerindeki kurban kesim alanlarını gezen Zabıta Müdürü Erçin ile Temizlik İşleri Müdürü Kaymaz, kurban kestiren vatandaşlarla da görüşerek istek ve taleplerini dinlediler.

Temizlik ve hijyen konularında kasapların da uyarıldığı denetimlerde, koordineli bir çalışma yürüten Zabıta, Sağlık ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban kesimlerinin ardından pazar yerlerinin temizlenmesi ve dezenfekte çalışmalarıyla bayramın ilk günü mesailerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zabıta, Sağlık ve Temizlik İşleri’nden yoğun bayram mesaisi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin