Yeloğlu Ailesi’nin son çınarı için lokma hayrı düzenlendi!

Yıldız Elektrik sahiplerinden ve aynı zamanda Yeloğlu Ailesinin 5 kardeşten yaşayan son bireyi olan Ahmet Yeloğlu'nun vefatı dolayısıyla Belediye Meydanı'nda lokma hayrı düzenlendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

66 yıllık geçmişiyle Nazilli’nin en eski işletmelerinden olan Yıldız Elektrik’in sahiplerinden Ahmet Yeloğlu’nun vefatı dolayısıyla, oğulları ve yeğenleri tarafından Belediye Meydanı’nda lokma hayrı düzenlendi.

Yaklaşık 2 bin kişilik lokma hayrından nasiplenen vatandaşların merhum Yeloğlu için taziyelerini sunduğu hayra; CHP Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik de katıldı. Aile bireylerine başsağlığı ve sabırlar dileyen Başkan Tetik, merhum Yeloğlu’na da Allah’tan rahmet diledi.

Nazilli Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Avni Yeloğlu da, amcaları merhum Ahmet Yeloğlu için, Cuma günü pilav hayrı düzenleyeceklerini ifade ederek, tüm Nazilli sakinlerini hayra davet etti.

AİLENİN YAŞAYAN SON ÇINARIYDI!

Hakkı ve Onur Yeloğlu’nun babaları, Avni, Ayhan ve Özgür Yeloğlu’nun amcaları olan 74 yaşındaki Ahmet Yeloğlu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeloğlu Ailesi’nin son çınarı için lokma hayrı düzenlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin