CENGİZ SERİNKAN

Doğru haber, doğru yorum

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arkadaşlar selamlar;

Bismillahirrahmanirrahim.

Hayatımda, ilk kez bir gazetede köşe yazarı olarak yazı yazıyorum. İlk öncelikle, gazetemiz herkese ve bizlere hayırlı olsun.

Öncelikle bana sevmeyi, güzellikleri öğreten rahmetli anneme, bana doğruyu, doğru olanı, doğru konuşmayı, doğru durmayı öğreten rahmetli babam ve beni ben yapan başta eşim ve tüm aileme şükranlarımı sunuyorum. Aile her şeydir.

Bu yazımda, aslında hayatı neresinden bakabildiğimiz ve nasıl gördüğümüz konusunda bir vurgu yapacağım. Hayat; bize yaşam boyunca inişli, çıkışlı bir sınav verir. Bu sınavın içinde, ne kadar gerçekçi ve dürüst olduğumuz önemlidir. Peki gerçekte ne kadar dürüstüz ve ne kadar gerçek olanları sunabiliyoruz. Evet, kalem doğru olan ve gerçek olan karşısında hiç susmamalı ama yanlış olanı da avazı çıktığı kadar bağırmalı.

Tabii doğru olmak ne kadar kazandırıyor, o da düşündürüyor. Hani doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya, gerçek hayatta da evet doğru her zaman prim yapmıyor. Ama biz gene de, ne olursa olsun, doğruları söylemekten, doğru olanın arkasından gitmekten vazgeçmeyelim. Sonuç itibarıyla “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.” derler.

Bir insan itibarını kolay kazanmıyor, itibarda aslında en önemli şey, bazı yerde paradan daha önemli. Bu yüzden doğru haber, doğru yorum.

O zaman tüm kalemi düzgün ve doğru çalışan dostlara.

BÜTÜN ADAYLARA BAŞARILAR!

Seçim; halkların, vatandaşların teveccüh ettiği en doğru karar. Şimdiden seçimdeki bütün adaylara başarılar diliyorum. Nazillimiz için hayırlı olan, doğru olan kimse o gelmesi temennisiyle.

Yeni seçilecek belediye başkanımız Nazillimiz için, bizler için “Hayırlı olsun” inşallah.

Saygılar.

Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.

Mustafa Kemal Atatürk

Doğru haber, doğru yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin