Yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan öğrenciler ödüllendirildi!

Işıklar Köyü sakinleri ile Işıklar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin katkılarıyla, Yaz Kur’an Kursu’nu başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım belgesi ve çeşitli hediyelerin takdim edildiği bir program düzenlendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Işıklar Mahallesi’nde Yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Işıklar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muammer Köşlüoğlu ve köy halkının katkılarıyla düzenlenen programa; Nazilli İlçe Müftülüğü Şefi Selim Karayiğit, İlçe Vaizi Kenan Velioğlu, din görevlileri, köy halkı ve çevre ilçelerden gelen misafirler katıldı.

Kursu tamamlayan 30 öğrenciye, katılım belgeleri ile birlikte çeşitli ödüllerin verildiği programda birer konuşma yapan Karayiğit ve Velioğlu, öğrencilere başarılar dilerken, kursların düzenlenmesinde ve öğrencilerin eğitimlerinde emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundular.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilerin ilahiler ve şiirler okuduğu Işıklar İlkokulu bahçesindeki program, dualarla sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan öğrenciler ödüllendirildi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin