Yaz Kur’an Kursları başladı, camiler çocuk sesleriyle şenlendi!

Her yıl camilerde ve Kur'an kurslarında milyonlarca çocuğun Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler öğrendiği “2024 Yılı Yaz Kur’an Kursları” coşkuyla başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, “Elif, Be, Te, Se, Cim, Başlıyor Kur’an Sevincim!” mottosuyla tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan Yaz Kur’an Kursları, Nazilli’de de büyük ilgi gördü.

Nazilli İlçe Müftülüğü bünyesinde açılan ‘Yaz Kur’an Kursları’nı ziyaret eden İl Müftüsü Hasan Güneş ve Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı, öğrencilerin heyecanına ortak oldular.

CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA ŞENLENİYOR!

Yunus Emre, Zafer ve Hacı İsmail Camilerini ziyaret eden İl Müftüsü Güneş, “Her yıl olduğu gibi bu sene de açılan Yaz Kur’an Kursları’na katılımın yoğun olması bizleri çok memnun ediyor. Camilerimiz çocuklarla şenleniyor ve onlarla adeta çiçek açıyor.” dedi. Aydın genelinde eğitim gören öğrencileri yaz boyunca ziyaret edeceklerini söyleyen Güneş, “Yaz Kur’an Kurslarımıza çocuklarını gönderen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor, yavrularımıza eğitim veren hocalarımıza kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KATILIMIN YOĞUNLUĞU SEVİNDİRDİ!

‘Yaz Kur’an Kursları’na bu yıl daha fazla ilgi olduğunu ve bu durumun da kendilerini hayli mutlu ettiğini söyleyen İlçe Müftüsü Bayrakçı, ilçe genelindeki tüm cami, Kur’an Kursları ve Gençlik Merkezi’nde Pazartesi itibariyle eğitimlerin başladığını söyledi. Bayrakçı, “Çocuklarımızın belirli saatlerde eğitim gördükleri Kur’an kurslarımızın yanında, yatılı Kur’an Kurslarımız da bulunmaktadır. Dileyen ailelerimiz; erkek çocukları için Yeşil Mahalle’de bulunan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nu, kız çocuklarımız için de Dallıca’daki Kelami Kız Kur’an Kursu’nu tercih edebilirler.” dedi.

Geleceğimizin teminatı genç dimağları teşvik etmek babında hayırseverlerin de boş durmadığını söyleyen Bayrakçı, “Örneğin bir hayırseverimiz, Hacı İsmail Camii’nde çocuklarımıza pide ikramında bulundu. Gördüğünüz gibi, ailelerin desteklerinin yanında hayırseverlerimiz de imkanları nispetinde ikramlık anlamda teşviklerle çocuklarımızın yanlarında oluyorlar, sağolsunlar. Tüm ailelerimizden ve hayırseverlerden Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaz Kur’an Kursları başladı, camiler çocuk sesleriyle şenlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin