‘Yaz Dönemi Etkinlikleri’ne kayıtlar devam ediyor!

Her konuda vatandaşların destekçisi olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte, bu yıl da eğitimden spora, sanattan el becerilerine kadar toplamda 32 branşın yer aldığı 'Yaz Dönemi Etkinlikleri' için kayıt almaya devam ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulların kapanması ile birlikte yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen çocuklar ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen vatandaşlar için Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri Yaz Dönemi Etkinlikleri’ne başvurular başladı. Tüm kursların ücretsiz olduğu Yaz Dönemi Etkinlikleri’ne son başvuru tarihi ise; 28 Haziran…

Sanat, spor ve eğitici kurslar aracılığıyla her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen çocuklarımızı, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen gençlerimizi ve hobilerini geliştirerek keyifli vakit geçirmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz.” dedi.

Futboldan basketbola, yüzmeden tekvandoya, masa tenisinden boksa kadar 17 ilçede 32 farklı branşta verilecek kurslarda, çocuklar tatillerini verimli bir şekilde geçirirken, aynı zamanda yeni beceriler de kazanacak.

Çocukların yaz tatillerini dolu dolu geçirmelerini isteyen Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı bu kurslar, kişisel gelişimin yanı sıra çocukların takım çalışması ve disiplin gibi önemli becerileri kazanmasına da imkan sunacak.

17 İLÇEDE 32 FARKLI BRANŞTA

1 Temmuz – 16 Ağustos tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri Yaz Dönemi Etkinlikleri’nde şu kurslar yer alıyor…
Drama, Okçuluk, Boks, Yüzme, Bale, Judo, Zumba, Pratik İngilizce, Deney Kulübü, Origami, Halk Oyunları, Bağlama, Pilates, Futbol, Voleybol, Basketbol, Satranç, Masa Tenisi, Resim, Jimnastik, Gitar, Atık Malzemelerle Sanatsal Tasarım, Modern Dans, Keman, Mental Aritmetik, Akıl Oyunları, Değerler Eğitimi, Model Uçak Yapımı, Okuma Kulübü, Takı Tasarım, Sanatsal Tasarım, Türk Halk Müziği Korosu.

Kurslar; başvuru durumuna göre çocuk, öğrenci ve yetişkin olmak üzere kategorilere ayrılabilir, ilçelere göre değişkenlik gösterebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Yaz Dönemi Etkinlikleri’ne kayıtlar devam ediyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin