Vekiller, Kozdere Göleti ve Nazilli Lisesi inşaatını inceledi!

AK Parti Aydın Milletvekilleri’nin Nazilli ziyaretleri; Kozdere Göleti ve Nazilli Lisesi inşaatı ziyareti ile sona erdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ile AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten’in Nazilli ziyaretlerindeki son durakları, Kozdere Göleti ve Nazilli Lisesi İnşaatı oldu.

Nazilli Sağlık Kompleksi ile başlayan ve Nazilli Ticaret Borsası ile devam eden Nazilli ziyaretlerinde AK Parti Aydın Milletvekilleri, Kozdere Göleti’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Heyete; AK Partili Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ile yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de eşlik etti.

TBMM Kit Komisyonu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş; göletin Kozdere, Kuşçular, Demirciler, Kestel ve Yalınkuyu Mahallelerinde tarımsal sulamaya büyük katkı sunacağını ve üreticileri rahatlatacağını dile getirdi.

Gölet ziyaretinin ardından Kozdere ve Demirciler Mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili heyet, buradan yapımı devam eden Nazilli Lisesi’ne geçtiler.

Milletvekillerini inşaat alanında karşılayan Nazilli İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan ve Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, yapımı devam eden okul inşaatı hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Bugünkü şartlarda 100 milyonu bulabilecek olan, ihale bedeli ise 49 milyon TL olan 24 derslikli Nazilli Lisesi inşaatında artık sona geldiklerini ifade eden Şimşek, okulun 25 Aralık’ta tamamlanarak teslim edileceği bilgisini paylaştı.

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş, Ömer Özmen ile AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer ve AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Nazilli ziyaretlerinde kendilerine eşlik eden İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan başta olmak üzere tüm Nazillililere ve ilçe teşkilatına teşekkür ederek, ziyaretlerini tamamladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vekiller, Kozdere Göleti ve Nazilli Lisesi inşaatını inceledi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin