Vatandaş istedi, Nazilli Belediyesi ekipleri yaptı!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirli bir yolu bulunmayan ve uzun zamandır da talepte bulunulan 1865 Sokak’taki bir sitenin toprak yolunu düzenleyerek parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni oluşturulan yerleşim alanlarında yol açma çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, son olarak Yeşil Mahalle 1865 Sokak’taki Mastaura Life Sitesi’ne giden araç ve yaya yolunu açarak parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Yaklaşık bin 600 metrekarelik kilitli parke taşı döşemesi yapılacak olan yol ile vatandaşlar kışın çamurdan, yazın da tozdan kurtulmuş olacak. Açılan yeni yol, aynı zamanda kanal yolu ile de bağlantı sağlayacak.

YENİ AÇILAN YOLLAR; NAZİLLİ’NİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR!

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin mahallelerde kaldırım, yol açma ve yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürdüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazillimizin sokak ve mahallelerinde ivedilik durumuna göre, yeni yol açma ve yol yenileme çalışmalarımıza hız vererek hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Nazillimizin gelişimine de katkı sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaş istedi, Nazilli Belediyesi ekipleri yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin