“Vatandaş iş, muhtarlar sorunların çözümüne destek istiyor!”

Her Perşembe düzenlenen ‘Halk Günü’nde bir araya geldikleri vatandaşların çoğunlukla iş talebinde bulunduğunu söyleyen AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, toplantıya katılan bazı muhtarların da sorunların çözümü noktasında vekillerden destek istediklerini ifade etti. Kongre sürecine de değinen Beyazıt, tarihin genel merkez tarafından açıklanacağını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda her Perşembe günü gerçekleşen ‘Halk Günü’nde, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte vatandaşlarla buluşan İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, bu haftaki toplantıda mahalle muhtarları ve önceki dönem belediye başkanı Kürşat Engin Özcan’ı da ağırladı.

AK Parti Nazilli ilçe binasında gerçekleşen Halk Günü’ne katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, mahalle muhtarlarıyla da hasbihal ederek mahallelerinin eksiklerini ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

HER DAİM VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ! 

Program sonrası görüşlerini aldığımız Başkan Beyazıt, her Perşembe günü vatandaşlarla bir araya geldikleri Halk Günü’nde vatandaşların çoğunlukla iş talebinde bulunduğunu belirterek, muhtarların da istinat duvarı, taş ve sulama gibi konularda destek istediklerini dile getirdi. Beyazıt, bazı katılımcıların ise sahada çözülemeyen sorunlarını vekillere ulaştırmak için toplantılara katıldıklarını ifade etti.

Toplantıya iştirak eden vatandaşlara, muhtarlara ve de önceki dönem belediye başkanına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Beyazıt, şunları söyledi: “Hafta boyunca çeşitli cemiyetlere ve açılışlara katılarak her daim vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Örneğin; Perşembe Pazarı için köyden gelen vatandaşlarımız oluyor ilçe merkezine, dolayısıyla da hem alışverişlerini hem de kamu, özel, banka gibi tüm işlerini Perşembe günü hallediyorlar ve biz de Halk Günü’nü Perşembe günleri gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Salı günleri Ana Kademe Yönetim Kurulu Toplantısı, Çarşamba günleri Kadın Kolları Toplantısı ve Perşembe akşamları da Gençlik Kolları Toplantısını yapıyoruz. Kadın Kolları Başkanımız İlker Akbaş ve Gençlik Kolları Başkanımız Recep Kutlu ile yönetim kurullarındaki üyelerimizin de katıldığı toplantılarımız, ‘Haftalık Planlama ve Gündem Değerlendirme’ üzerine gerçekleşmektedir.”

Kongre sürecine de değinen Başkan Beyazıt, bu süreçte üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirerek, kurumsal ve köklü bir geçmişe sahip AK Parti’nin tüm kongrelerini Eylül’de tamamlamayı hedeflediğini söyledi. Beyazıt, kongreye hazırlandıkları bu dönemde İlçe Teşkilatının tüm kadrolarıyla birlikte görevlerinin başında olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Vatandaş iş, muhtarlar sorunların çözümüne destek istiyor!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin