Vali Canbolat, hasta kabulüne başlayan kompleksi ziyaret etti!

Göz kamaştıran yeni binasında hizmet vermeye başlayan Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de içinde yer aldığı dev ‘Sağlık Kompleksi’ Vali Canbolat ve beraberindekileri ağırladı. Kompleksi gezerek incelemelerde bulunan Canbolat, yeni tesisin hayırlı olmasını diledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Valisi Yakup Canbolat; Sağlık Bakanlığı yatırım programı kapsamında inşaatı tamamlanan ve 10 Haziran itibari ile yeni hizmet binasında vatandaşlara sağlık hizmeti vermeye başlayan Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun da içinde bulunduğu Sağlık Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Canbolat’a; Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Nazilli İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şule Akbaş, Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Akkaya ile Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi eşlik etti.

Sağlık Kompleksi’nin çeşitli birimlerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulunan Vali Canbolat, İl Sağlık Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü ve Merkez Başhekimi’nden yürütülecek olan hizmetlerle ilgili bilgiler alarak, personelle sohbet etti ve yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Sağlık hizmetlerinde verimliliğin artırılması, yeni alınan tıbbi cihaz, cerrahi ekipmanlar ile hizmet sunumunun güçlendirilerek vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu şartlarda sağlık hizmeti sunulmasını hedefleyen Sağlık Kompleksindeki görevli personel ve sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Canbolat, hasta kabulüne başlayan kompleksi ziyaret etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin