Vahap Kırca’dan AK Partililere çağrı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala, Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, AK Partililere çağrıda bulundu: “Saadet Partisine dönme zamanı geldi. Kapılarımızı açtık sizi bekliyoruz.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli siyasetinin önemli isimlerinden Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca, seçimler için geri sayım sürerken, çok konuşulacak bir çağrıda bulundu: “Milli Görüşe geri dönün!”

Kırca çağrısında şu ifadelere yer verdi: “Genelde ve yerelde tüm sorunların çözümü, kendi insani ve ekonomik gücü ile kalkınabileceği, öz değerlerini koruyarak ve arkasına tarihinin verdiği kuvveti alan Milli Görüş’tür.

Seçim çalışmalarımız boyunca partimizin Nazilli Belediye Başkan Adayı Murat Melezoğlu ve dava arkadaşlarımızla birlikte geziyoruz. Ve her kime dokunduysak bin ah işittik. Vatandaş yakınıp duruyor. Memuru, işçisi, esnafı, öğrencisi herkes parasızlıktan, işsizlikten, istikrarsız ekonomiden yakınıp duruyor.

O yüzden diyoruz ki; yıllarca Ak Partiye oy vermiş, destek olmuş Milli Görüşçü kardeşlerim… Bu gidişle bir yere varamazsınız. Milli Görüş çizgisinden ayrılmakla hata yaptınız ve hatanızı da sürdürüyorsunuz. Saadet Partisi’ne dönme zamanı geldi. Kapılarımızı açtık sizi bekliyoruz.”

Son düzlüğüne girdiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için artık geri sayımda olduklarını dile getiren Kırca, “Belediyecilik bizim işimiz; Saadet Partisi’nin işidir, Milli Görüşçülerin işidir. Milli Görüş belediyeciliği, efsane hizmetleri ile tarihte iz bırakmıştır. 1 Nisan’da inşallah Aydın ve Nazillimizi Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vahap Kırca’dan AK Partililere çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin