Unutulmayacak anılar, ‘Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi’nde yaşanıyor!

Özel günlerinizi en mükemmel şekilde yaşamanız için dizayn edilen ‘Kışlık Gold Salonu’ ve üzeri kapalı ‘Yazlık Gold Teras Salonu’ ile ‘Aydın’ın En Büyük Kapalı Sosyal Tesisi’ olan ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’ 9 yaşında... Özel ses ve ışık sistemi, gelin odaları, mutfak, çocuk oyun alanları, mescit, asansör, otopark, jeneratör gibi tüm ihtiyaçların bir arada sunulduğu kompleks yapısıyla ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’, Yeni Sanayi Sitesi Girişi’nde hizmet veriyor.

featured
DCIM100MEDIADJI_0004.JPG
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En mutlu günlerinizi sevdiklerinizle birlikte unutamayacağınız bir salonda yaşamanız için size özel bir mekan hazırlamanın gururunu yaşayan ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’, 9. yaşını kutluyor.

Tüm aileniz, akrabalarınız, eş ve dostlarınız ile hiç sıkılmadan düğün boyunca eğlenceli, şık ve ayrıcalıklı bir mekânda bulunmanın hazzını yaşamanızı hedef edinerek hayata geçirilen ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’, bir tesiste olması gereken her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek hayata geçirilmiş.

ÖZELLİKLERİYLE TAM BİR KOMPLEKS!

Tesis; gelin ve sanatçı odaları, makyaj odası, çocuk oyun odası, çocuk sinema salonu, modern kafesi, kadın-erkek mescidi, modern lavaboları, asansörleri, otoparkı, jeneratörü, en leziz ikramlıkların hazırlandığı geniş mutfağı, her türlü görselliğin yansıtıldığı led ışıkları, geniş dans pisti, sahnesi, güvenlik kameraları ve daha bir çok özelliği ile müşterilerini en güzel şekilde ağırlamanın heyecanını ve coşkusunu ilk günkü aşkla ve şevkle yaşıyor, yaşatıyor.

Yazlık Gold Teras Salonu

KENDİ KULVARINDA RAKİPSİZ!

Kışlık Gold Salonu’nda 2000 kişi, Yazlık Gold Teras Salonu’nda 1500 kişi kapasitesine sahip ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’, kendi kulvarında rakipsiz olmanın ayrıcalığını müşterilerine tattırmaktan kıvanç duyarken, çocuklarınıza ve torunlarınıza anlatabileceğiniz en güzel hatıralar, en anlamlı hayat tabloları için sizleri bekliyor.

Kışlık Gold Salonu

Ayrıca ‘Platin Yemek İkram Salonu’nun da yer aldığı ‘Nazilli Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’, güleryüzlü ve profesyonel ekibi ile tüm Kına, Nişan, Düğün, Sünnet, Toplantı, Kongre gibi organizasyonlarınızda, unutulmayacak anılar biriktirmeniz için Yeni Sanayi Sitesi girişinde hizmetinizdedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Unutulmayacak anılar, ‘Sanayi Sitesi Sosyal Tesisi’nde yaşanıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin