“Ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz!”

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı Orta Vadeli Program hakkında değerlendirmelerde bulunan NTO Başkanı Nuri Yılmaz, "Atılacak doğru adımlar ve uygulamalarla, bölgemiz ve ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomide 2025-2027 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) açıkladı.

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni OVP’de; enflasyon, büyüme, cari açık hedefleri belirlenirken, birçok başlığa ilişkin ayrıntı yer aldı.

ARSLAN, HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

OVP hakkında açıklamalarda bulunan Nazilli Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, özel sektörle istişare edilerek hazırlanan 2025-2027 dönemlerini kapsayan yeni OVP’nin ülkemize, milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diledi.

Enflasyonla mücadele, öngörülebilirlik, finansal istikrar ve sürdürülebilir büyümeyi hedefleyen bu yeni programın önemli bir yol haritası oluşturacağını belirten Arslan, yapısal reformlarla atılacak güçlü adımların, hem iş dünyasının hem de ülkemizin rekabet gücünü artıracağına dikkat çekti.

Finansmana erişimin kolaylaştırılmasının yanı sıra reel sektörün taleplerine daha fazla kulak verilmesi ve kamu-özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesinin büyük önem taşıdığını vurgulayan Arslan, “Bu süreçte iş dünyası temsilcileri olarak bizler bu hedefler doğrultusunda atılacak doğru adımlar ve uygulamalarla, bölgemiz ve ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Ülkemiz için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin