Üç tarafı kırsal ‘Rüya Evleri Sitesi’nin sakinleri yol istiyor!

İsabeyli Mahallesi’nde; 3 blok, 78 daire ve 200’ün üzerindeki nüfusuyla en büyük sitelerden biri olan Rüya Evleri Sitesi ‘üç tarafı kırsal, bir tarafı şehir’ yapısıyla bir yarımadayı andırıyor! Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren site sakinleri, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e seslenerek; “Nazilli genelinde yarım kalan yolları tamamlamak için büyük bir gayret gösteren belediye başkanımızdan bir ricamız var! En azından üç bloğun da kullandığı 4200 Sokak devamındaki toprak yolun parke taşı ile döşenmesini istiyoruz...” dediler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi 4200 Sokak’ta bulunan Rüya Evleri Sitesi’nin sakinleri, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e seslenerek, deforme olan toprak yollarının yapılmasını rica ettiler.

3 blokta toplam 78 dairenin yer aldığı ve 200’den fazla kişinin yaşadığı İsabeyli’nin en büyük sitelerinden biri olan Rüya Evleri Sitesi’nin sakinleri en önemli eksiklerinden biri olan doğalgazın site içine girmesinden sonra, tek eksiklerinin yol olduğunu dile getirdiler. Artık yolun yapılmasına engel olacak hiçbir altyapı işinin kalmadığını belirten site sakinleri, Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Dr. Tetik’ten, üç tarafı kırsal olan sitenin en azından 4200 Sokak devamına parke taşı döşenmesini istiyorlar.

ÜÇ TARAFI KIRSAL, BİR TARAFI ŞEHİR!

Site Yönetimi Danışmanı Mehmet Kamış, üç tarafı kırsal olan ve sadece önündeki yol sayesinde şehirle bağlantıları olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Rüya Evleri Sitesi, adeta yarımada gibi; üç tarafı kırsal, bir tarafı şehire bağlı. Önündeki deforme olmuş toprak yolda tekerlekli sandalye, valiz, bebek arabası, pazar arabası kullanmak namümkün. Daha trajikomik olanı ise; A, B ve C bloğun baktığı 4200 sokağın devamındaki bu toprak yola çakıl döküleceği dedikodularının dillendirilmesi! Toprak yolda kullanılamayan bahsettiğim yardımcı araçlar, çakılda nasıl kullanılacak?

Oldukça geniş bir alana sahip olan bu toprak yolun bir kısmı yeşil alan olarak görünüyor ancak dikey parklanma için mi, yoksa çocuk parkı için mi net bir bilgi yok!.. Ayrıca yağışlarda site sakinlerinin çamurla mücadelesi de işin bir diğer boyutu…

Örneğin; düne kadar sadece A Blok üst tarafındaki yoldan ve bu yoldan ilaçlama yapılıyordu. Yani B ve C Blok ilaçtan kısmen nasibini alıyor, dolayısıyla da blokların diğer tarafında sinekten geçilmiyordu. Bir ay öncesinde ‘neden arka tarafı da ilaçlamıyorsunuz?’ dediğim ilaçlama ekibi ‘orada girebileceğim yol var mı?’ diye sordu. Hem büyüyen bitkilerden hem yolun toprak oluşundan hem de karanlıktan dolayı daha düne kadar C Blok arkasından geçmiyorlardı…

Tüm bu nedenlerden dolayı Rüya Evleri Sitesi’nin en büyük ve en önemli ihtiyacı, en azından 4200 Sokak girişinde başlayan ve site hizasında biten kilit parke taşı döşemesinin devam ettirilerek iki blok ilerideki döşeme ile birleştirilmesi!..”

Site sakinleri, Nazilli genelinde yarım bırakılmış yolların tamamlanması ve yeni yollar açılması noktasında büyük gayret gösteren Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in seslerini duyacaklarına ve yağışların başlamadan bu isteklerine kayıtsız kalınmayacağına inandıklarını ifade ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Üç tarafı kırsal ‘Rüya Evleri Sitesi’nin sakinleri yol istiyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin