“Tüzük değişikliği ile yeni dönemde yepyeni değişiklikler olacak!”

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda bir araya gelen CHP’liler, ilçe binasında bayramlaştılar. Törene katılan Milletvekilleri Evrim Karakoz ve Süleyman Bülbül, yakın zamanda düzenlenecek Tüzük Kurultayı ile tüzükte değişiklikler yapılacağını ve yeni dönemin yepyeni sürprizlerle başlayacağını açıkladılar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Nazilli İlçe Örgütü, ilçe binasında düzenlenen törenle bayramlaştı. Bayramın 4. gününde İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşmaya; CHP Aydın Milletvekilleri Evrim Karakoz ile Süleyman Bülbül’ün yanı sıra, Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

ESKİ BAYRAMLARIN TADI YOK!

Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın bayramı olduğunu ama eski dönemlerdeki bayramların tadının şimdiki bayramlarda olmadığını ifade eden İlçe Başkanı Ökmen, şunları söyledi: “Ne yazık ki ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde vatandaşlarımızın kurban kesme imkanları yok oldu. Değil kurban kesmek, evlerine et alamaz oldular.
Önümüzde genel seçimler var. Yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlere de birlik beraberlik içinde en iyi şekilde, Türkiye İttifakı çatısı altında daha çok birleşerek iktidar olup, CHP’li Cumhurbaşkanı çıkaracağız.”

ÇOK DAHA GÜZEL BAYRAMLAR OLACAK!

31 Mart’ta bayramların başlangıcını yaşadıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP’nin Nazilli’de 30 yıl sonra belediyeyi kazandığını belirterek, bundan sonra da kimsenin Nazilli Belediyesi’ni CHP’den alamayacağını söyledi. Tetik, “Bayramlar bizim için 31 Mart’ta başladı. Örgütümüze ve milletvekillerimize mücadeleleri için teşekkür ediyorum. Dostluğumuz bu bayramda pekişti. Daha mütevazı, halkla kucaklaşan bir hizmet anlayışı içinde olacağız. Çünkü böyle yaparsak 2028’de kesinlikle CHP’li bir Cumhurbaşkanı, CHP’li bakanlar, CHP’li milletvekilleri olacaktır. O zaman önümüzde çok daha güzel bayramlar olup, bu bayramları artı ulusal bayramlarımızı da çok büyük coşkuyla kutlayacağız, ben buna inanıyorum.” dedi.

KİMİN SEÇİLECEĞİNE ÖRGÜT KARAR VERECEK!

Aydın’da üç olan vekil sayısını dörde çıkardıklarını, Aydın’ın bir çok ilçesinde belediyeleri kazandıklarını, bu belediyelerden birinin de Nazilli olduğunu ve bu süreçte CHP Nazilli İlçe Örgütü’nün her bireyinin gece gündüz çalıştığını ifade eden Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, tüm çalışmalara bizzat şahit olduğunu dile getirdi.

Karakoz, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Biliyorsunuz, yerel seçim öncesinde de genel seçim esnasında da hep söyledik; bir ülkede çaresizlik, sıkıntı, dert varsa çare CHP’dir, çözüm CHP’dir dedik. Ve yerel seçimlerde tüm Türkiye’de parti olarak çok büyük bir başarı elde ettik ve birinci parti olduk. Evet, yerel seçimde ciddi bir başarı elde ettik bundan sonraki süreç, Tüzük Kurultayımız ve sonrasında da Genel Seçimler. Tüzük Kurultayı’nda da örgütlerimizin karar alma mekanizmalarında daha etkili olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Özellikle dönem kuralının gelmesi, ön seçimin gelmesi ki bazen tartışılıyor, temayül olsun, anket olsun ama bir şekilde milletvekillerinin, belediye başkanının, belediye meclis üyelerinin kim olacağına yani kimin seçileceğine örgüt karar versin.” dedi.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ İLE BÜYÜK YENİLİKLER GELİYOR!

CHP’nin bir özelliği olduğunu ve bunu da her yerde tekrarladığını söyleyen Milletvekili Süleyman Bülbül, Kuvayımilliye’ye dayanan, itiraz felsefesi olan ve kişilere hiçbir zaman bağımlı olmayan ve olmayacak bir parti olduklarının altını çizdi. Bülbül, şunları söyledi: “Yeni bir tüzük değişikliği yapacağız. Tüzük değişikliği ile; yönetim kurulunun ve seçme hakkına sahip delegelerin 1. dereceden akrabaları belediyelerde çalışmayacak! Ayrıca bu tüzük ile özgürce gideceksiniz önseçimde oyunuzu kullanacaksınız; milletvekilini, belediye başkanını, belediye meclis üyesini belirleyeceksiniz. Hep birlikte! Bunun hazırlığını yapıyoruz.
Tüm bunlar için bu örgütü ayağa kaldırmayacağız da kimi kaldıracağız? Bu örgütün taleplerini yerine getirmeyeceğiz de kimin taleplerini yerine getireceğiz? Onun için; 1- Örgüt diyeceğiz, 2- Vatandaşın haklarını savunacağız, 3- 2028 ve 2028 öncesindeki seçimlerde CHP’yi iktidar yapacağız. Hepinizin bayramını kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Tüzük değişikliği ile yeni dönemde yepyeni değişiklikler olacak!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin