TOBB KGK, NTO ve Nazilli HEM ‘İşimiz Temiz’i konuştular!

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET'in işbirliği ile geliştirilen 'İŞİMİZ TEMİZ' projesi kapsamında verilecek olan eğitimlerle ilgili, Nazilli Halk Eğitim Merkezi yetkilileri; TOBB KGK Yönetim Kurulu üyelerini ve Başkan Arslan'ı bilgilendirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın Kadın Girişimciler Kurulu, aylık Olağan Genel Kurul toplantısını, Nazilli Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ın da katıldığı toplantıda, Nazilli Halk Eğitim Merkezi yetkilileri; Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET’in işbirliği ile geliştirilen ‘İşimiz Temiz’ projesi kapsamında verilecek olan eğitimlerle ilgili, TOBB KGK Yönetim Kurulu üyelerini ve Başkan Arslan’ı bilgilendirdi.

‘İşimiz Temiz’ projesi hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Aydın KGK İl İcra Kurulu Başkanı Güler Kurudere Akbaş, gıda üretimi ve satışı yapan yerler başta olmak üzere yiyecek-içecek, konaklama ve ulaşım sektörlerinde faaliyet gösteren mikro işletmelerin ve çalışanlarının bu belgeyi mutlaka edinmelerini önerdi.

Toplantı sonrası Nazilli Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Tekin’i üyeleriyle birlikte ziyaret eden TOBB Aydın KGK Başkanı Akbaş, ‘İşimiz Temiz’ projesi kapsamında, STK ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOBB KGK, NTO ve Nazilli HEM ‘İşimiz Temiz’i konuştular!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin