TGK Yönetim Kurulu Trabzon’da toplandı!

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu Toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıda; BİK seçimleri ve basın meslek yasasıyla ilgili çalışmalar, gazetelerin ve basın mensuplarının yaşadığı sorunlar ve çözüm için yapılması gerekenler görüşüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu, Genel Başkan Nuri Kolaylı başkanlığında Trabzon’da toplandı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’ün ev sahipliğinde yapılan toplantıya; TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Yönetim Kurulu (asil/yedek) Üyeleri ile Denetleme Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda; Basın İlan Kurumu (BİK) seçimleri ve basın meslek yasasıyla ilgili çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonrası TGK yönetim kurulu, gazetelerin ve basın mensuplarının yaşadığı sorunları ve çözüm için yapılması gerekenleri görüştü.

Kolaylı, “Biz bir meslek örgütüyüz. Görevimiz mesleğimizle ilgili bütün sorunları dile getirmektir. Bunu da layıkıyla yapıyoruz. Tüm sorunları, diğer meslek kuruluşları sessiz kalırken sadece Konfederasyonumuz dile getiriyor.” dedi.

Toplantıda ayrıca, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, önümüzdeki yıl Şubat-Mart aylarında Kapadokya’da yapmayı planladığı Başkanlar Kurulu Toplantısı çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TGK Yönetim Kurulu Trabzon’da toplandı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin