Tatilin 8. gününde 628 kaza meydana geldi!

Ramazan Bayramı tatilinin 8. gününde yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çekerek vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaşanan toplam 4 bin 998 trafik kazasında maalesef 66 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin son gününde toplumu trafik güvenliği konusunda uyardı. Bakan Yerlikaya, karayollarında yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat çekti ve vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Bakan Ali Yerlikaya, bayram tatili boyunca trafik polislerinin ve jandarmanın aralıksız olarak denetimlerini sürdürdüğünü belirterek, tatilin 8. gününde (13 Nisan 2024, Cumartesi) yaşanan trafik kazaları ve yapılan denetimlerle ilgili şu bilgileri paylaştı: “628 trafik kazasının meydana geldiği tatilin 8. gününde, denetlenen 382 bin 467 araçtan 25 bin 215 araca hız ve radar işlemi uygulandı, 34 bin 407 araca ise diğer işlemler yapıldı.
Tatilin ilk 8 gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi) toplamda 4 bin 998 trafik kazası yaşandı ve maalesef üzücü bir şekilde, bu kazalarda 66 vatandaşımız hayatını kaybetti, 8 bin 352 vatandaşımız yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.”

Bakan Yerlikaya, vatandaşları tekrar uyararak, aşırı hız yapmamaları, araçlarında ve otobüslerde emniyet kemerlerini takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Yerlikaya, trafik güvenliğinin herkesin sorumluluğu olduğunu hatırlattı ve trafik kurallarına uymanın önemini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatilin 8. gününde 628 kaza meydana geldi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin