‘Sütün Tatlı Hali; Milklaç’ Nazilli’de açıldı!

İşletmeciliğini Ercan Yarıcı'nın yaptığı Milklaç, düzenlenen görkemli etkinlikle Nazilli'ye merhaba dedi. Yarıcı, tüm Nazillilileri, birbirinden leziz İrmik Helvası, Sütlü Tatlı ve Dondurma çeşitlerini denemeye, Milklaç'a beklediklerini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milklaç’ın 22. şubesi Ordu Caddesi üzerinde hizmete açıldı. İlçede uzun yıllar esnaflık yapan Ercan Yarıcı tarafından bayiliği alınan Milklaç için görkemli bir açılış töreni gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın olduğu açılışa; Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Sevim ile Selahattin Yılmaz, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Sema Aslıhan Ökten, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, NTO Başkanı Nuri Arslan, önceki dönem Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP MYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Karataş Kirişoğlu, CHP’li Belediye meclis üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

FARKLI BİR TATLI DENEYİMİ: MİLKLAÇ

Nazilli’ye yeni bir soluk getireceğine inandıkları bir işle Nazillililerin karşısına çıkmanın gururunu ve heyecanını yaşadıklarını belirten Milklaç Nazilli Şubesi sahibi Ercan Yarıcı, Antalya merkezli bir tatlı markası olan Milklaç’ın 22. şubesini açtıklarını dile getirdi. Yarıcı, şunları söyledi: “Franchising olarak açtığımız şubemizde, tüm tatlılarımız ve kullanılan malzemelerimiz 1. kalitedir. Hiçbir yerde bulamayacağınız patentli ürünlerimiz de var; balkabaklı tiramisu gibi, ayrıca dondurma ve irmik helvamız var. Bir de Nazilli’de ilk ve tek olarak Nespresso makinesini biz kullanıyoruz.”

Dededen tatlıcı olan bir aile markası Milklaç’ın yıl sonuna kadar 55 bayilik hedefi olduğunu söyleyen Yarıcı, tüm Nazillilileri bu lezzetleri tatmaya davet etti.

Müzisyen Yüksel Çal ve ekip arkadaşlarının müzik ziyafeti sunduğu açılışta, davetlilere dondurmalı irmik helvası ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Sütün Tatlı Hali; Milklaç’ Nazilli’de açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin