Son 15 günde, aranan 57 ismi adalete teslim ettiler!

Aranan şahıslara yönelik operasyonlarını sıklaştıran Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri; son 15 günde aralarında 155 yıl, 30 yıl, 18 yıl ve 15 yıl süre ile aranması olan şahısların yanı sıra 52 şahsı daha yakalayarak adalete teslim etti. Ekipler, son olarak 18 yıl aranması olan şahsı Yeni Mahalle’de saklandığı adreste yakaladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik yürüttüğü operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaklaşık olarak 14 aydır takipte bulunduğu, fakat aranmasından dolayı ilçede bulunmayıp farklı tarihlerde giriş çıkış yapan şahsın Yeni Mahalle’de saklandığını belirleyen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ikamete düzenlediği baskınla şahsı yakaladı. 

Kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından 18 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu ifade edilen A.B. isimli şahıs; gerekli işlemlerinin akabinde cezaevine teslim edildi. 

Son 15 günde aralarında 155 yıl, 30 yıl, 18 yıl ve 15 yıl süre ile aranması olan şahısların yanı sıra 52 şahıs daha Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son 15 günde, aranan 57 ismi adalete teslim ettiler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin