Şike suçlamasına karşı Nazilli tek yumruk oldu!

Küme düşmemesi için kendisine yeterli olan 1 puanı Ankaraspor deplasmanından çıkarmayı başaran Nazilli Belediyespor’a yönelik olarak, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın iddiası ve TFF’nin inceleme başlatacağı iddiasına, Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve Nazilli’nin önde gelen isimlerinden cevap geldi...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’un 37. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Ankaraspor deplasmanında golsüz berabere kalarak, aldığı 1 puanla ligde kalmayı garantilemesinin ardından, bazı kesimlerce şike iddiaları dillendirildi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ın maçın istatistiklerinden yola çıkarak dillendirdiği şike iddiasına cevap, Kulüp Başkanı Şahin Kaya’dan geldi. Şikenin sözkonusu olmadığının altını çizerek, takımların risk almamasının normal olduğunu söyleyen Başkan Kaya, Zonguldak’ın kendi başarısızlığını örtmek için şikeyi diline doladığını söyledi.

Nazilli’nin bir numaralı gündemi olan şike suçlamalarına, Nazilli’nin önde gelen isimlerinden de tepki gelmeye devam ediyor…

NAZİLLİSPOR’UN HAKKINI YEDİRMEM!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül: “Böyle bir olay yoktur. Bize ligde kalabilmemiz için 1 puan yetiyordu. Oyuncularımız, deplasmanda berabere kalarak 1 puanı aldı. Ligde kaldık. Nazilli Belediyespor, defansif bir oyun sergiledi. Sonucun böyle bitmesi kanaatimce doğrudur. Zaten TFF bu iddialar üzerine gerekli incelemeleri yapıyor. Bu iddialara Nazilli kökenli bir Aydın Milletvekili olarak katılmıyorum. Süreci takip ediyorum. Nazilli Belediyespor’un hakkını kimseye yedirmem. Bu işin peşini de kesinlikle bırakmam.”

İDDİA EDEN İDDİASINI İSPATLASIN!

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen: “İddia eden iddiasını ispatlamakla mecburdur. Maç açık, gayet normal bir şekilde 90 dakika oynanmış. Nazillimize bu şekilde çelme takmak isteyenlere fırsat verilmemesi gerekiyor. Biz de bu noktada Nazilli Belediyesporumuza sahip çıkıyoruz. Varsa ellerinde bir belge çıksınlar. Yoksa insanların beynini bulandırmasınlar.”

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş: “Aydın Milletvekili olarak Nazilli Belediyespor’a yapılan haksızlığı hiçbir şekilde kabulümüz mümkün değildir. Bu konunun takipçisi olacağız. Böyle iddiaları kabul etmemiz mümkün değildir. Ankara’da gerekli görüşmelerde bulunacağım. Konunun araştırılmasını isteyeceğim.”

TAKIMIMIZIN ADINI BÖYLE ÇİRKİN İFTİRALARLA KİRLETEMEZLER!

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık: “Nazilli Belediyespor, bizim takımımız. Bu şehrin takımı. Nazilli Belediyespor adını böyle çirkin iftiralarla kirletemezler. Şanlı mazimizde dün olduğu gibi bugün de başımız dik ve alnımız ak. Biz böyle çirkin ayak oyunlarını falan bilmeyiz. Dün futbol sahasında yapamadıklarını, bugün birilerine çamur atarak yapmalarını tasvip etmiyoruz. Zonguldak Kömürspor önce bir kendine bakacak. Ona göre hareket etsin. Nazilli camiası olarak, bizler Nazilli Belediyespor’un hakkını kimseye yedirmeyiz. Nazilli Belediyespor benim dördüncü evladım. Onların milletvekilleri varsa biz de Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı’yız. Burada Nazilli halkını; takımına, kulübüne ve şehrine sahip çıkmaya davet ediyorum.”

NAZİLLİ SİZE AĞIR GELİR!

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya: “Takımımız bütün zorluklara rağmen ligde kalmayı başardı. Bunu uzatmanın bir anlamı yok. Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz TFF’ye başvuruda bulunmuş ve başvurusu kabul edilmiş. Aynı hassasiyeti Aydın’daki sekiz milletvekilimizden de bekliyoruz. Aydın’ı en üst ligde temsil eden takımdır. Herkes sahip çıksın. Nazilli de, Nazilli Belediyespor da size ağır gelir Deniz Yavuzyılmaz!

TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ!

Saadet Partisi Nazilli İlçe Başkanı Vahap Kırca: “Nazilli Belediyesporumuz üzerinden prim yapmak istiyorlar. Takımımız böyle kirli işlere bulaşacak bir takım olmadığı gibi, kimse de sahipsiz sanmasın. 2. Lig Beyaz Grup’ta kalmayı garantileyen takımımızın arkasındayız.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şike suçlamasına karşı Nazilli tek yumruk oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin