SİBAT’tan muhteşem açılış

Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİBAT) görkemli bir törenle açıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan SİBAT Başkanı Alaattin Uyanık, derneğin asıl amacının, Nazilli'nin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her geçen gün artan nüfusuna paralel olarak yeni hemşehri dernekleriyle tanışan Nazilli, geçtiğimiz günlerde Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin görkemli ve bir o kadar da kalabalık açılışına tanıklık etti. Kısa adı SİBAT olan derneğin Nazilli Belediyesi Katlı Otoparkı zemin katında yer alan dernek lokalinin açılışına; Nazilli Belediyesi Başkanı Kürşat Engin Özcan, muhtarlar, siyasi parti belediye başkan adayları, ilçe başkanları, STK temsilcileri, oda başkanları, SİBAT üyeleri ve hemşehrileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde ipi göğüslemek için kıyasıya yarışan belediye başkan adaylarının samimi görüntüleri, açılışın en renkli anları oldu.

Törende ilk konuşmayı yapan, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Hemşehri dernekleri kültürel altyapılar içerisinde şehrimize büyük katkılar sağlıyor. Bu yapılar, vatandaşlarımızın ilk ulaşabileceği noktalar olarak dikkat çekiyor. Bu noktada derneklerimiz, vatandaşlarımıza belediye hizmetlerini ulaştırmamız konusunda büyük görev ifa ediyorlar. Bu yapıların Nazilli’de oluşması bizi çok mutlu ediyor. Gayretlerinden dolayı dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Derneğimiz, ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

HER KESİME DESTEK OLACAĞIZ!

Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aladdin Uyanık ise, ilçede yaşayan hemşehrilerinin sosyal ve kültürel birlikteliğinin oluşturulmasını, yardımlaşma ve dayanışma ortamının sağlanmasını hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: “Derneğimizin asıl amacı, Nazillimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamaktır. Bu memleket hepimizin. Memleketi el birliğiyle kucaklamamız, doğasına, kültürüne ve geleneklerine sahip çıkmamız gerekir. Derneğimizin faaliyetleri, sadece hemşehrilerimizle sınırlı kalmayacak, her kesimden vatandaşımıza elimizden geldiğince destek olacağız.”

SİBAT, konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdelesi kesilerek açıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SİBAT’tan muhteşem açılış

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin