‘Sene Sonu Müdürler Toplantısı’ Asımın Nesli AİHL’de yapıldı!

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın değerlendirildiği ve gelecek yılın hazırlıklarının konuşulduğu ‘Sene Sonu Müdürler Toplantısı’, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Asımın Nesli Proje AİHL’nde yapıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her sezon sonu gerçekleştirdiği ‘Sene Sonu Müdürler Toplantısı’ İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek başkanlığında Asımın Nesli Proje AİHL’nde yapıldı. Toplantıya; Nazilli genelindeki okullarda görev yapan tüm okul ve kurum müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda; 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın genel değerlendirmesi, sene sonu iş ve işlemleri, yaz tatilinde yapılacak çalışmalar, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı için yapılacak hazırlık çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, “Verimli geçen bir yılın değerlendirmesi ile birlikte, gelecek yıl yapılacak eğitim-öğretim faaliyetleri, projeler ve etkinliklerin planlamasını yaptığımız toplantımızın sonunda, yıl boyu yaptığımız faaliyetlerin özetini içeren bir sunum gerçekleştirdik. Toplantımıza ev sahipliği yapan okulumuz; Asımın Nesli Proje AİHL Müdürü şahsında tüm paydaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Sene Sonu Müdürler Toplantısı’ Asımın Nesli AİHL’de yapıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin