Şehit yakınları, gaziler ve yakınları ile engelliler indirimli uçacaklar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında yapılan anlaşmayla tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları iç hat ile KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hatta yüzde 20, engelliler ise iç hat ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, dış hatta yüzde 25 indirimli uçabilecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, özellikle engelli bireyler, şehit yakınları ve gazilere yönelik kapsamlı politikalar yürüttüklerini belirterek, THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen AJet ile protokol imza töreninin de yürüttükleri çalışmalardan biri olduğunu söyledi.

Törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin sosyal devlet olma anlayışıyla hareket edip her alanda vatandaşlarına destek verdiğini söyleyen Bakan Göktaş, “Bugün bir işbirliği çerçevesinde protokol imzalamak için bir aradayız. Bu anlamda, Bakanlık olarak hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İmzalayacağımız bu protokolün sağlayacağı kolaylıklardan faydalanan engelli, şehit yakını ve gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dile getirdiği, hiçbir vatandaşın devletin şefkat şemsiyesi dışında kalmaması için çalıştıklarını kaydetti.

Engelli vatandaşların topluma entegre olabilmesi ve günlük hayata katılabilmesi için büyük bir azimle çalıştıklarını dile getiren Göktaş, “Milletimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her daim yanlarında olduk. Bakanlık olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Eğitimden sağlığa, istihdamdan bakım ve rehabilitasyona kadar ihtiyaç duydukları her konuda destek olmaya devam ediyoruz.” ifadesini kullandı.

ŞEHİT YAKINI, GAZİLER VE YAKINLARINA %50, ENGELLİLERE %20 İNDİRİM!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ise şehitlerin yakınlarına ve gazilere yönelik özel indirimleri ilgilendiren, ortaklıklarının tamamen engelsiz bir hayata doğru attığı adımların son haritasını oluşturan anlaşmanın imza töreni için bir araya geldiklerini dile getirdi.

Aynı zamanda AJet’in de Yönetim Kurulu Başkanı olan Bolat, şirketin, şehit yakınları, gaziler, gazi yakınları ve engelli yolcular için özel kolaylıklar ve indirimler sağlayacağına dikkati çekerek, “Şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve gazi yakınlarımıza yurt içi ve KKTC uçuşlarında yüzde 50, yurt dışı uçuşlarda ise yüzde 20 indirim sağlayacağız. Bu indirimlerden bugünden itibaren ofislerimiz veya çağrı merkezlerimizden faydalanabilecekler.” dedi.
Engelli yolcular için de benzer indirimlerin sağlanacağını vurgulayan Bolat, “Engelli vatandaşlarımız da yurt içi ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, yurt dışı uçuşlarda ise yüzde 25 indirimden faydalanacaklar. Milli bayrak taşıyıcı marka olmanın bilinciyle şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlarımıza verdiğimiz desteği arttırarak sürdüreceğiz.”
diye konuştu.

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp ile Bakanlık yetkililerinin de yer aldığı törende Bakan Göktaş’a şirketin model uçak maketi takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehit yakınları, gaziler ve yakınları ile engelliler indirimli uçacaklar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin