Sahaya çıkan Başkan Tetik’e muhtarlar da eşlik etti! 

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, "haftanın altı günü sahada olacağım" sözünün hemen ertesi sabah, mesaisine; Turan, Zafer ve Yeni Sanayi Mahalleleri'ni ziyaretle başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak ve hizmet kalitesini artırmak için bir gün makamda, diğer altı gün sahada olacağının sözünü veren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, mahalle muhtarları eşliğinde Turan, Zafer ve Yeni Sanayi Mahalleleri’ni ziyaret etti.

Erken saatlerde mahalle ziyaretlerine başlayan Tetik,  muhtarların taleplerini not alarak şehrin önemli sorunlarını ivedilikle çözmek için çalışmalara hız vereceklerinin altını çizdi.

SORUNLARI ÇÖZÜP, DAHA YAŞANILIR BİR NAZİLLİ İNŞA EDECEĞİZ!

Nazilli’yi karış karış gezerek muhtarlarla birlikte sorunları yerinde çözeceklerini ifade eden Başkan Tetik; “Çarşamba günü halk günümüzü gerçekleştirdik. Halkımıza verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirmek için saha çalışmalarımızı artırmamız gerekiyordu. Bugün erken saatlerde başladığımız mahalle ziyaretlerimize muhtarlarımız da eşlik etti ve mahallelerinde yaşanan sorunları anlattılar. Müdürlüklerimize gerekli talimatları verdik. Bu çalışmalarla kentimizin sorunlarını en aza indirerek hemşehrilerimize daha yaşanılır bir Nazilli inşa etmiş olacağız. Kıymetli desteklerinden dolayı muhtarlarımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sahaya çıkan Başkan Tetik’e muhtarlar da eşlik etti! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin