Sağlık Bakanlığı, Nazilli Devlet Hastanesi’ne 8 doktor atadı!

Nazilli Devlet Hastanesi’ne Sağlık Bakanlığı tarafından atanan doktorlar görevlerine başladı. Yeni doktorları polikliniklerinde ziyaret eden Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, görevlerinde başarılar diledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı tarafından Nazilli Devlet Hastanesi’ne; Kadın Hastalıkları ve Doğum, Enfeksiyon Hastalıkları, Kardiyoloji, Biyokimya, Anestezi ve Reanimasyon, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi branşlarında toplam 8 doktor ataması yapıldı.

Hasta kabulüne başlayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ekrem Çiftçi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Fatma Yekta Ürkmez, Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Gökhun Akkan, Biyokimya Uzmanları Uzm. Dr. Halil Köksal ve Uzm. Dr. Arzu Ateş, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Hamza Nakır, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Demir ve Beyin Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Selin Bozdağ’ı polikliniklerinde ziyaret eden hastane Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya ve hastane yönetimi, ‘hoşgeldiniz’ dileklerini ilettikleri doktorlara çalışmalarında başarı dilediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık Bakanlığı, Nazilli Devlet Hastanesi’ne 8 doktor atadı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin