Resim aşkının ‘İZDÜŞÜM’ü Belediye Meydanı’na yansıdı!

Nazilli Fen Lisesi öğrencilerinin akrilik, karakalem ve serbest çalışmalarının yer aldığı sene sonu resim sergisi İZDÜŞÜM, sanatseverlerle buluştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Fen Lisesi öğrencilerinin sene sonu resim sergisi, Belediye Meydanı’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. ‘İZDÜŞÜM’ isimli sergi, Resim Öğretmeni Seyhan Alkan Kara koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Sergi hakkında Gazete NAZİLLİ’ye açıklamalarda bulunan Nazilli Fen Lisesi Müdürü Ali Çomruk, şunları söyledi: “Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100. Yıl etkinlikleri kapsamında, Resim Öğretmenimiz Seyhan Alkan Kara ve öğrencilerimizin katılımıyla 100 eserimizi bugün Nazilli halkıyla, öğrencilerle, okullarla ve diğer kurumlarla paylaştık. Öğrencilerimizin ‘İzdüşüm’ adını verdiği sergimizde, çocuklarımızın serbest, akrilik ve kara kalem çalışmaları yer almakta. Nazilli Fen Lisesi olarak akademik başarılarımızın yanında çocuklarımızın bu tür sanatsal faaliyetlere yönelmesi bizim için çok önemli ve değerli. O yüzden de resim öğretmenimiz ve öğrencilerimizi kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Resim aşkının ‘İZDÜŞÜM’ü Belediye Meydanı’na yansıdı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin