Referans’tan emeklilere özel sağlık hizmetleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edilen “2024, Emekliler Yılı” dolayısıyla Özel Referans Hastanesi, emeklilere özel sağlık hizmetleri sunmak üzere SGK Aydın İl Müdürlüğüyle bir protokol imzaladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Referans Hastanesi, SGK ile imzaladığı protokolle; emeklilere özel sağlık hizmetleri ve tedavi süreçlerinde ek avantajlar, kolaylıklar sunacak.

2024 yılının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Emekliler Yılı’ olarak ilan edilmesiyle, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve haklarını genişletmek adına önemli adımlar atıldığını dile getiren Referans Hastanesi Müdürü Ömer Şahan, emeklilere yönelik SGK ile imzalanan protokol hakkında şu bilgileri paylaştı: “Bizler de ‘Emekliler Yılı’ kapsamında, Özel Referans Hastanesi olarak SGK Aydın İl Müdürümüz Zeynep Yılmaz ile bir protokol imzaladık. Protokolümüzle, emeklilerimize özel sağlık hizmetleri sunarak, tedavi süreçlerinde ek avantajlar ve kolaylıklar sağlamayı amaçlıyoruz. Emeklilerimize sunduğumuz bu özel hizmetlerle, onların sağlık ve yaşam kalitelerini desteklemeye devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Referans’tan emeklilere özel sağlık hizmetleri!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin