Pozz Academy, Bamboo AVM’de…

Doğum, hoş geldin bebek, doğum günü, parti, düğün vb. tüm özel anları ölümsüzleştirmek ve güzel anılarını yarınlara eşsiz fotoğraflarla taşımak isteyenler için Pozz Academy, Bamboo AVM’de...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En özel anlarınızı, unutulmaz anılara dönüştürmek ister misiniz? Doğum, hoş geldin bebek, doğum günü, parti, düğün gibi tüm özel gün ve kompozisyon üzerine, kısacası her türlü fotoğraf ve video çekimleri için artık yanı başınızda bir çözüm ortağınız var: Pozz Academy.

Resmi açılışını 29 Mart’ta yapacak olan Pozz Academy, fotoğrafa kıymet veren ve anılarını ölümsüzleştirmek isteyen tüm misafirlerini Bamboo AVM’de ağırlamaya başladı.

Gazete NAZİLLİ’ye konuşan Elif Halaç, bir fotoğraf stüdyosu olan Pozz Academy’nin daha çok bebek, çocuk ve aile üzerine çalıştığını, ancak tüm çekim alanlarında hizmet sunduklarını ifade etti. Halaç, şunları söyledi: “Tüm özel gün ve ürün fotoğraflarında müşterilerimizin hizmetindeyiz. Sosyal mecralarda bazı kişilerin akademik kariyerlerinde paylaştıkları fotoğraflarında da kendilerine yardımcı oluyoruz. Özellikle bebek, çocuk ve aile dememizin sebebi; örneğin annenin hamileliğinde başlayan bir fotoğraf serüvenini bebek doğduktan sonraki 15 günlük süreçte yenidoğan çekimiyle devam ettiriyoruz. Ara dönem çekimleri oluyor, 3 ay, 6 ay gibi… Ardından 1 yaş, pasta patlatma diye devam ediyoruz. Müşterilerimiz ister farklı temalarla dizayn edilmiş birbirinden farklı çekim alanlarına sahip stüdyomuzda, ister kendi yaşam alanlarında, isterlerse de açık alanlarda çekim yapıyoruz. Ayrıca sosyal medyada da varız; hem platformun takibinde hem de sizi en iyi anlatan karelerin sevdiklerinizle, çevrenizle buluşması noktasında…

Açıkçası fotoğraf dışında başka bir iş yapmıyoruz; herkes en iyi bildiği işi yapmalı bence. Diğer bir deyişle fotoğrafçılık bizim ek işimiz değil, gerçek işimiz… Tüm Nazillili vatandaşlarımızı 29 Mart Cuma günü, saat 15:00’da açılışımıza bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pozz Academy, Bamboo AVM’de…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin