Potanın Efeleri, yarı final yolunda avantajı kaptı…

TBF Erkekler 2. Ligi’nde 1. Lige yükselme çeyrek final karışlaşması ilk maçında Nazilli Belediyespor, evinde ağırladığı Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 80-58’lik yenerek, yarı final maçı için büyük avantaj sağladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde 1. Lige yükselme çeyrek final ilk maçında Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı ile karşılaştı. Nazilli Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma, Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nın 80-58’lik galibiyetiyle sona erdi. Bu sonuçla genel durumu 1-0’a getiren Potanın Efeleri, yarı final için büyük avantaj sağladı.

POTANIN EFELERİ BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI!

Karşılaşmaya hızlı başlayan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ilk çeyreği 22-15 önde tamamladı. İkinci çeyrekte taraftarının desteği ile üstün oyununu koruyan Naz Naz, 47-33’lük skorla karşılaşmanın ikinci yarısına başladı. 3. çeyreği de 70-46’lık skorla geçen Nazilli Belediyespor, son çeyrekte üstün oyununu sürdürdü ve parkeden 80-58’lik skorla ayrıldı.

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nda Uğur Dokuyan 24 sayı 9 ribaund, Mert İlhan 16 sayı, Çağatay Çevik 13 sayı, Oğulcan Sevim 14 asist 9 ribaund ve Cengiz Aydın Ergen 8 sayı ve 8 ribaund ile öne çıkan oyuncular oldular. Karşılaşmayı; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, eski Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Şahin Kaya ve Belediye Meclis Üyeleri tribünden birlikte takip ettiler.

Potanın Efeleri, çeyrek final 2. maçı için 13 Nisan Cumartesi günü Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Potanın Efeleri, yarı final yolunda avantajı kaptı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin