Personele ‘Hizmet İçi Organik Tarım Eğitimi’ verildi!

Aydın’ın 17 ilçesi genelinde Organik Tarım faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla, İl ve İlçe Müdürlükleri’nde görev yapan personele yönelik üç gün süren ‘Hizmet İçi Organik Tarım Eğitimi’ düzenlendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü’nce, 17 ilçe genelinde Organik Tarım faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla, İl ve İlçe Müdürlükleri’nde Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mühendisi ve Su Ürünleri Mühendisi olarak görev yapan personele yönelik üç gün süren ‘Hizmet İçi Organik Tarım Eğitimi’ düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, organik tarımın oldukça önem arz ettiğini, toprak ve su kaynaklarının temiz tutulması, çevre dostu yöntemlerle tarım yapılması ve üretimde sürdürülebilirliğin sağlanmasının gerekliliğinden bahsederek, şunları söyledi: “Dünyada ve özellikle ülkemizde de doğal girdilerle insan ve hayvan sağlığını koruyan, sağlıklı gıda elde edilebilen, biyolojik çeşitliliği koruyup ekolojik dengeyi gözeten üretim ve tarım tekniklerinin uygulanması zorunlu hale gelmiştir. Bizler de bu bilinçle düzenlediğimiz eğitimin, ilimiz organik tarımına önemli katkıları olacağına inanıyor, katkı sunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Hizmet İçi Organik Tarım Eğitimi’ne; Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Engin Ertan ve Prof. Dr. Hüseyin Başpınar, Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Selim Sekkin, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Doç. Dr. Muazzez Cömert Acar, İzmir Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Zir. Yük. Müh. Ülfet Erdal ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğümüz Organik Tarım Birimi personeli Ziraat Mühendisi Gülden Volkan, Ziraat Mühendisi Gülten Erdem ve Ziraat Mühendisi Yusuf Gökmen sunularıyla katkı sağladılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Personele ‘Hizmet İçi Organik Tarım Eğitimi’ verildi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin