PATRON ÇILDIRDI! Fuşya’da Pijama Takımları 100, 150, 200 TL…

İç giyimde Nazilli’nin en tanınan ve bilinen markası Fuşya, Yaz Sezonu Kampanyası'nda Kadın ve Erkek Pijama Takımları’nın fiyatlarını indirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli’nin; Çamaşır, Pijama, Çorap ve Çeyiz denilince akla gelen ilk markası olan Fuşya’nın, TEB Bankası Sokağı’ndaki şubesinde Yaz Sezonu Kampanyası başladı.

Yaz Sezonu’na özel 100 TL, 150 TL ve 200 TL’den satışa sunulan Kadın ve Erkek Pijama Takımları; hem toptan fiyatından bile ucuz hem de yeni sezon. Şaşırmayın çünkü patron çıldırdı!.. 

RENGARENK, ŞIK VE EĞLENCELİ! 

Fuşya’nın Aydın ve Milas’ta da şubeleri bulunduğunu, ancak Yaz Sezonu Kampanyası’nı ilk olarak Nazilli’deki şubelerinden başlatma kararı aldıklarını ifade eden firma yetkilisi, “Sizler de havaların ısınmasıyla birlikte artık kışlıklarınızı kaldırın ve birbirinden şık, eğlenceli, rengarenk yeni sezon pijama takımlarından almak için mutlaka mağazamıza uğrayın. Kadın ve Erkek Pijama Takımlarımızı 100, 150 ve 200 TL’den satışa sunduğumuz mağazamızda; Çamaşır, Çorap, Pijama ve Çeyiz kategorilerinde onlarca markanın, yüzlerce ürün çeşidinde kaliteli ürün, ulaşılabilir fiyatlar sizleri bekliyor.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PATRON ÇILDIRDI! Fuşya’da Pijama Takımları 100, 150, 200 TL…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin