‘Parmesan tekerinde taze makarna’ Nazillililerle buluştu!

Nazilli’de yeni bir konsept, yeni bir tat... İtalyan tarzı el açması 12 çeşit makarna birbirinden enfes soslarla buluştu, Altıntaş Mahallesi 133 Sokak’ta açılan PASTA GUSTO’da Nazillililerin beğenisine sunuldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her gün aynı tatlardan sıkılanlar için müdavimi olacakları yepyeni bir İtalyan restaurantı açıldı; PASTA GUSTO… Ali Çoban ve Mustafa Kara adlı 2 girişimci arkadaş tarafından ortak kurulan restaurantta, İtalyan tarzı el açması makarnalar özel soslar eşliğinde Nazillililerle buluştu.

‘Parmesan tekerinde taze makarna’ mottosuyla hizmete giren PASTA GUSTO’nun; Fettucine Alfredo, Pasta Verdura, Pasta Pesto, Pasta Curry, Pasta Bolognase, Pasta Gnocchi, Pasta Parmesan, Pasta Napoliten, Pasta Arabiata, Pasta Limone, Pasta Formaggio, Pasta Tartufo ve Pasta Tortellini’den oluşan menüsündeki her bir ürün açık mutfakta hazırlanıp, deneyimli şefin reçeteleriyle pişirilerek servis ediliyor.

Hem Mimar Elvin Özaslan Kara imzalı mekanıyla hem de gerçek İtalyan lezzetleriyle Nazilli’ye iddialı bir giriş yapan ‘PASTA GUSTO’nun işletmecilerinden Ali Çoban, hamurundan başlayarak makarnanın hazırlanma süreci, pişme süreci ve servis süreci şeklinde ilerlediklerini ve self servis olarak hizmet verdiklerini ifade etti.

“NAZİLLİ’DE BİR İTALYAN: PASTA GUSTO” 

Çoban, şunları söyledi: “Çok tecrübeli bir şefimiz var ve hem reçetelerimizi oluştururken hem mutfak düzenimizi oluştururken el lezzetine ve bilgisine güvendiğimiz insanlardan destek alarak böyle bir işletmeyi hayata geçirdik.

Şu an için 12 çeşit makarnayı soslarıyla birlikte servis ettiğimiz ürün gamına sahibiz. Onun yanı sıra içecek ve kahve çeşitlerimiz var. Makarna zaten bu topraklara yabancı olmayan, sevdiğimiz bir yiyecek. Evlerimizde annelerimizin yaptığı makarna, erişte çeşitlerinin bir tık ötesi diyebilirim. Bizlerin damaklarına hitap eden, kültürümüze uygun harmanlanmış bir noktaya ulaştığımızı düşünüyorum. 

Fettucine dediğimiz İtalyan tarzı bir makarna çeşidini kullanıyoruz. Burada günlük olarak hazırlıyoruz bütün makarnaları. Her şey tezgahta, açık mutfak şeklinde hazırlanıyor. Genel konseptimiz bu şekilde. Self servis hizmeti veriyoruz. Bunun neticesinde de doğru fiyat ve doğru ürünle, doğru baremi yakalamaya çalışıyoruz. Konsept olarak Nazilli’de tekiz.”

Ali Çoban ve Mustafa Kara

“AYNI LEZZETLERDEN SIKILANLARA YEPYENİ BİR ALTERNATİF”

Bir yenilik getirmek istediklerini ve bu düşünceyle Nazilli’ye tek İtalyan restaurantını kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden PASTA GUSTO’nun bir diğer işletmecisi olan Mustafa Kara, “Bölgede, çevremizde gördüğümüz bir konseptti ve bu konsepti biz de Nazillimize uyarlamayı düşündük. Sürekli aynı lezzetlerden sıkılanlara ‘hamurunda lezzet var’ diyerek bir alternatif olmak istedik. Ürünlerimizin hepsi de burada el yapımı olarak hazırlanıyor. Ekstradan sanki evinizde yiyormuşçasına bir lezzet katmak istedik ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Şimdilik çıkış mottomuz bu, inşallah bundan sonra da böyle devam ederiz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Parmesan tekerinde taze makarna’ Nazillililerle buluştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin