Özel çocuklar ‘Evren’de sosyalleşti, üretti ve sergi açtı!

Evren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, Kurucu Müdür Alpay Söyler ve İş Eğitimi Öğretmeni Gülsüm Şadiye Özcan önderliğinde yıl boyunca ürettikleri ürünleri Belediye Meydanı’nda sergiledi.

featured
rbt
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca binbir emek vererek hazırladığı ürünler, Belediye Meydanı’nda kurulan stantlarda Nazillililerle buluştu. Engelliler Haftası’nın son gününde kurulan bu anlamlı sergide yer alan ürünler, geliri yeni çalışmalara kaynak olmak üzere satışa sunuldu.

Kurucu Müdür Alpay Söyler ve İş Eğitimi Öğretmeni Gülsüm Şadiye Özcan işbirliğinde hayata geçirilen bu özel sergideki ürünlerin hazırlanmasında yer alan öğrenciler, aileleriyle birlikte gün boyu stant da misafirlerini karşılayıp onlara çalışmalarını anlattılar.

Sergi hakkında Gazete NAZİLLİ’ye açıklamalarda bulunan Evren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Alpay Söyler, bir yıllık çalışmanın mahsulü olan ürünleri 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nda sergilemekten dolayı ayrıca mutlu olduklarını ifade etti. Söyler, “Özel çocuklarımızla 1 yıl boyunca organize ettiğimiz bu serginin hayata geçtiğini görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem pazarın kurulduğu gün olması hem de Engelliler Haftası’nın son günü olması dolayısıyla Perşembe günü kurduğumuz bu sergimizde bir yılın emeğini sergiledik. Aynı zamanda standımızda satış da yapıldı ve elde edilen gelirle yine boya ve malzeme alarak bir sonraki sene için yeni ürünler üretmek istiyoruz. Ticari bir beklentimizin olmadığı bu çalışmalardaki amacımız; çocuklarımıza hem satış deneyimi hem de el becerisi kazandırmak. Dolayısıyla da; 16 yıldır başında bulunduğum kurumumuzda, çocuklarımızın -sporda olsun, el işinde olsun- sosyal hayatta farklı olmalarını, zihinsel ve mental olarak gelişmelerini sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özel çocuklar ‘Evren’de sosyalleşti, üretti ve sergi açtı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin