Olası baskınlara karşı Uzun Çarşı’daki mazgallar temizlendi!

Nazilli Belediyesi ekipleri, şehir merkezinin yoğun yaya trafiğine sahip Uzun Çarşı bölgesinde, hem olası su baskınlarını önlemek hem de altyapının sağlıklı şekilde çalışması için kapsamlı mazgal temizliği gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önümüzdeki günlerde etkili olması beklenen yağışlarda meydana gelebilecek su baskınlarını önlemek ve altyapının sorunsuz çalışmasını sağlamak amacıyla Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler, ilk olarak bölgedeki tüm mazgalları tek tek kontrol ederek tıkanıklıkları tespit etti. Özellikle yağış sonrası biriken yaprak, çöp ve diğer atıkların önüne geçmek için mazgallar derinlemesine temizlendi.

Vatandaşların mağdur olmaması için söz konusu çalışmaların düzenli olarak yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Çarşı bölgesinde yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızın yağışlı havalarda mağdur olmaması ve kötü kokuya sebebiyet vermemek için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını gerçekleştirdi. Bu tür faaliyetler ilerde yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek adına önemli adımlar. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Olası baskınlara karşı Uzun Çarşı’daki mazgallar temizlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin