Okul Servisi’nde en düşük ücret; 1400 TL!

Okulların açılmasına günler kala, Nazilli'de velilerin merak ettiği servis ücretleri belli oldu. Nazilli Servis Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz, “Giderler çok ağır. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Türkiye’de yeni eğitim-öğretim yılı 9 Eylül’de başlayacak. Sezon öncesi okul alışverişleri devam ederken, okulları evlerine uzak olan öğrenci velileri, açıklanacak servis ücretlerini dört gözle bekliyordu.
Giderlerin çok arttığını ifade eden Nazilli Servis Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz, “Fiyatlar belli oldu.” dedi ve ekledi: “Fiyatları minimum seviyede tutmaya çalıştık.”

“EN DÜŞÜK FİYATLARDA TUTMAYA ÇALIŞTIK”

Türkiye’de en ucuz servis ücretlerini uyguladıklarını belirten Ali Yılmaz, “Servis ücretleri yeni belli oldu. En düşük fiyatlarda tutmaya çalıştık. Şehir içi lise öğrencileri için servis ücreti bin 400 lira, İlk ve ortaokullar hostesli servislerimiz bin 700, özel okullara aylık ulaşım ücreti ise bin 800 lira olacak. İlk ve ortaokullarda hostes mecburi. Ayrıca 10 kilometreyi geçen yerlerde fiyat değişiyor.” dedi.

Velilerden anlayış beklediklerini ifade eden Başkan Ali Yılmaz, “Giderlerimiz geçen yıla göre çok arttı. Geçen yıl en düşük servis ücretimiz bin 200 lira en yükseği ise bin 300 liraydı. Velilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını düşünüyoruz. Çünkü geçen yıl yakıt 30 liraydı bu sene 46 lira. Araç giderleri de çok arttı. Şoförlerin geçen yıl maaşı 15 bin lirayken bu yıl rakam 25 bin lira. Enflasyon yüzde 300 arttı. Giderler çok ağır. Veliler de, biz de haklıyız ancak bu fiyatları uygulamaya mecburuz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Okul Servisi’nde en düşük ücret; 1400 TL!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin