Ocaklı Mersinkırı Mevkii, artık dert olmaktan çıktı!

İlçenin dört bir yanında yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, DSİ çalışmalarının ardından deforme olan ve yıllardır vatandaşın çilesi haline gelen Ocaklı Mahallesi Mersinkırı Mevkii’ndeki yolu da yeniledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşların taleplerine kısa sürede dönüş sağlayan Nazilli Belediyesi ekipleri, Ocaklı Mahallesi’nde vatandaşın çilesi haline dönüşen yolu da yeniledi.

İlçe Merkezi ve kırsal mahallelerin tamamında, eksiklerin giderilmesi için çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, Ocaklı Mahallesi’nde Mersinkırı Mevkii’nde gerçekleştirdiği çalışma ile etkili sağanak yağışlar sonrasında oluşan taşkınların önünü de kesmiş oldu. Dolgusu yapılarak yükseltilen yol üzerine bin metrekarelik parke taşı döşemesi gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Behçet Gülbay, “Yoğun sağanak yağışlarda oluşan sellerden ve DSİ’nin yaptığı çalışmalardan dolayı yollarımız deforme olmuştu. Yoğun kullanılan bu yollarımız ile ilgili talebimizi belediye başkanımıza bildirmiştik. Sağolsun bizi bu konuda çok bekletmeden yol yenileme çalışmalarını mahallemizde başlatıldı.

Yenilenen bu yol sayesinde bize en iyi hizmeti sağladılar. Yolumuz çok güzel oldu. Ertuğrul Tetik Başkanıma ve emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemde güzel hizmetlerinizin devamını diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ocaklı Mersinkırı Mevkii, artık dert olmaktan çıktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin