NBED Başkanı Ali Köse, bıraktığını açıkladı!

Olağan Genel Kurula hazırlanan Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nde Başkan Ali Köse, yayımladığı açıklama ile aday olmayacağını duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önümüzdeki günlerde kongresini gerçekleştirecek olan Nazilli Bedensel Engelliler Derneği’nde (NBED) Başkan Ali Köse, aday olmayacağını açıkladı.

7 Temmuz Pazar günü yapılması planlanan derneğin Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağını sosyal medya hesabından duyuran Başkan Köse, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Nazilli Bedensel Engelliler Derneğimizde 3 sene başkan olarak hizmet etmek nasip oldu. Önümüzdeki pazar, 07/07/2024 tarihinde derneğimizin Olağan Genel Kurulu var. Gerek iş yoğunluğum, gerekse ailevi sebeplerden dolayı bu güzel hizmeti başkan adayı olarak devam ettiremeyeceğim. Yeni Başkan adayı arkadaşlara ve yönetime başarılar dilerim. Bizler yönetimimiz ile birlikte güzel hizmetler üretmeye çalıştık, hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bayrağı devralacak arkadaşlar, daha güzel hizmetlerle daha ileriye taşırlar. Görev yaptığımız süreçte istemeyerek üzdüğümüz engelli ve ailesi varsa, hakkını helal etsin. Bizden yana tümüne helal olsun. SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR!”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
NBED Başkanı Ali Köse, bıraktığını açıkladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin