Nazilli’nin Muhtarları ‘Tanışma Kahvaltısı’nda bir araya geldi!

Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çapahasan Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaburun, düzenlenen ‘Tanışma Kahvaltısı’nda mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş’ün de katıldığı kahvaltıya; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve yardımcıları da katıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde güven tazeleyerek göreve devam eden ya da yeni seçilen tüm Mahalle Muhtarları, Nazilli Muhtarlar Derneği tarafından ÖR-KOOP Kahvaltı Salonu’nda düzenlenen ‘Tanışma ve Dayanışma Kahvaltısı’nda bir araya geldi.

Nazilli Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Çapahasan Mahallesi Muhtarı Mustafa Karaburun ile mahalle muhtarlarının katıldığı kahvaltıya; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Yılmaz ve Kadir Mutlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Gümüş, ÖR-KOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal ve Nazilli Belediyesi birim müdürleri (Zabıta, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri) katıldı.

MUHTARLARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK

Muhtarların mahallelerindeki eksikleri ve çeşitli sorunları dile getirdiği kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Ertuğrul Tetik, halkı esas alacak çalışmaları sosyal belediyecilik anlayışı ile muhtarlarla birlikte yapacaklarını belirtti. Başkan Tetik, şunları söyledi: “Nazilli Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bu kahvaltıda kıymetli mahalle muhtarlarımız ile bir araya geldik. Değerli muhtarlarımızla mahallelerimizin ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Nazillimizi konuştuğumuz bu keyifli kahvaltı ve misafirperverlikleri için Nazilli Muhtar Derneği Başkanımız Mustafa Karaburun ve Yönetim Kuruluna, tüm mahalle muhtarlarımıza ve ÖR-KOOP Başkanı Ünal Önal’a teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm arkadaşlarıma da çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Kendileri için faydalı bir toplantı olduğunu belirten Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çapahasan Muhtarı Mustafa Karaburun; “Davetimize icabetlerinden dolayı değerli Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik ve ekibi ile tüm muhtarlarıma çok teşekkür ediyor, hizmetlerinde kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kahvaltı sonrası mahalle muhtarları ile Belediye Başkanı Tetik ve beraberindekiler, ÖR-KOOP Başkanı Ünal Önal’ın misafiri oldular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’nin Muhtarları ‘Tanışma Kahvaltısı’nda bir araya geldi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin