Nazilli’nin güzellikleri ‘fotobalkan’ ile Balkanlar’a taşındı!

Merkezi Kosova’da bulunan Balkan Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (BAFSAD) Türkçe olarak yayımladığı Fotobalkan Dergisi’nin 2024 yılı sayılarında, Mehmet Kamış’ın objektifine yansıyan Nazilli fotoğrafları yer aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balkan coğrafyasında Türkçemizi yaşatan Fotobalkan Dergisi, 11. yaşını kutladığı 2024 yılı sayılarına, Aydın’ın bereketli, şirin ve Türkiye’nin yaklaşık 40 ilinden daha büyük olan ilçesi Nazilli’yi taşıdı.

Kosova’nın Prizren şehrinde Narel Kaçanik yönetiminde 10 yıldır yayınlanan ve Balkanların en bilinen dergilerinden olan Fotobalkan Dergisi’nin 2024 yılı sayılarında, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi & Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kamış’ın objektifine yansıyan Nazilli fotoğrafları yer aldı.

Aynı zamanda Fotobalkan Dergisi Editörü ve Görsel Yönetmeni de olan Mehmet Kamış’ın objektifine yansıyan; Uğur Mumcu Parkı, Şeyh Muhammed Zühdi Uşaki Türbesi, Nazilli-Aydın Tren Yolu, Cumhuriyet Parkı, Geleneksel Keşkek Hayrı, Geleneksel Deve Güreşi ve Geleneksel Rahvan At Yarışları gibi Nazilli’yi tanıtan kareler, derginin 2024 yılı sayılarının arka iç kapağında yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli’nin güzellikleri ‘fotobalkan’ ile Balkanlar’a taşındı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin