Nazilli Muşlular Derneği, Nazilli’ye ‘Merhaba’ dedi

Nazilli Muşlular Derneği, katılımın yoğun olduğu görkemli bir etkinlikle Nazilli'ye ‘merhaba’ dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde birbiri ardına açılan hemşehri derneklerine bir yenisi daha eklendi. Başkanlığı’nı Rıdvan Orasan’ın yaptığı Nazilli Muşlular Derneği; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, belediye başkan adayları, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ile muhtarlar, STK temsilcileri ve hemşehrilerinin katılımıyla açıldı.

Katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür eden Dernek Başkanı Orasan’ın ardından konuşan Belediye Başkanı Özcan, hemşehri derneklerinin Nazilli açısından kıymet arz ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Büyükşehirlerde gördüğümüz hemşehri derneklerinin birer örneklerinin Nazilli’de açılmış olması, hem küçük sosyal yapıların içerisindeki dayanışmanın artması hem de Nazilli’deki güçlü dayanışmanın bir kez daha ortaya konması noktasında bizim için çok büyük bir önem arz etmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Dernek açılışlarını her zaman destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz.”

Sosyal ve kültürel değerleri bir sonraki nesillere aktarmayı hedeflediklerini belirten Aydın Muşlular Derneği İl Başkanı Orhan Aşık da; “Bizim amacımız tamamen sosyal ve kültürel değerlerimizi bizden sonraki nesillere aktarmak ve hemşehrilerimizi bir araya getirerek onlara yaşatmak. Doğdumuz şehir Muş, doyduğumuz şehir Aydın, Türkiye bizim Aydın bizim.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Muşlular Derneği, Nazilli’ye ‘Merhaba’ dedi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin