Nazilli, Germencik, Efeler… 80 kg incir çaldılar!

Tarımsal ürün hırsızlığının önlenmesine yönelik devriye atan Jandarma ekipleri, Nazilli’de hırsızlık şüphelisini araştırmalar sonucu yakalarken, Efeler ve Germencik’te 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüpheliler ile birlikte ele geçirilen toplam 80 kg incir, bahçe sahiplerine teslim edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İlçe Jandarma Komutanlıklarınca tarımsal ürün hırsızlığının önlenmesine yönelik il genelindeki devriye faaliyetleri aralıksız sürüyor.

Nazilli, Germencik ve Efeler ilçelerindeki devriye görevlerinde ekipler, 4’ü suçüstü, 1’i araştırmalar sonucu belirlenen toplam 5 kişiyi, çaldıkları 80 kg incir ile birlikte yakaladılar.

EFELER VE GERMENCİK’TE SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Efeler Kızılcaköy Mahallesi’nde bir şahsa ait incir bahçesinde Y.Y. ve E.E. isimli şüphelileri çaldıkları 10 kg incir ile suçüstü yakalayan Jandarma ekipleri, Germencik ilçesi Alangülü Mahallesi’nde de S.B. ile Hıdırbeyli Mahallesi’nde S.G. isimli şüphelileri incir bahçesinden çaldıkları toplam 50 kg incir ile suçüstü yakaladı.

Nazilli Hisarcık Mahallesi’nde incir bahçesinden 20 kg incir çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaptıkları araştırma sonucu M.T. isimli şüpheliyi kısa sürede yakaladı.

Elde edilen bilgilere göre; meydana gelen hırsızlık olaylarında ele geçirilen incirlerin ekipler tarafından bahçe sahiplerine teslim edildiği ve şüpheliler hakkında adli sürecin devam ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli, Germencik, Efeler… 80 kg incir çaldılar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin