‘Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’ ilk mezunlarını verdi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından 2 yıl önce açılışı gerçekleştirilen ‘Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’, ilk mezunlarını verdi. Miniklerin ‘Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni’ renkli görüntülere sahne oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi, ilk mezunlarını verdi. Okul öncesi çocuklara sunduğu imkan ve verdiği eğitim kalitesiyle göz dolduran Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’nde, 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonu öğrencileri için Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda ‘Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni’ düzenlendi. Ailelerin de katıldığı ‘Yıl Sonu Gösterisi’, saygı duruşu ve hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşımız ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi Müdürü Tuba Temel, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “2 yıl önce Sayın Çerçioğlu tarafından hizmete açılan Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi olarak ilk mezunlarımızı vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilgiyle donatılan öğrencilerimizin, mezun olarak yeni bir hayata başlaması mutluluğunu da yaşıyoruz. Bugünü, çocuk gelişimi ve eğitimi adına mutlu bir gün olarak görüyoruz. Eğitimin yanı sıra sevgi, saygı, arkadaşlık ve paylaşma duygularını pekiştirme adına çaba gösterdik. Değerli velilerimizin de emekleri ile çocuklarımızı yeni bir hayatın başlangıcına uğurluyoruz.” dedi.

Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’nde ‘Jüpiter’ ve ‘Venüs’ sınıflarında eğitim gören öğrencilerin ‘Zeybek’, ‘Anadolu Ateşi’, ‘Zumba’ gösterilerinin büyük ilgi topladığı gecede, slayt sunumunun ardından Diploma Töreni gerçekleşti. Diplomalarını alan minikler önce keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladı, ardından da hep birlikte ‘Arkadaş’ şarkısını seslendirdiler.

Mezun olan çocuklarının gösterilerini ilgiyle izleyerek alkışlarla eşlik eden veliler, onların bu özel günlerinde hem eğlendiler hem de duygu dolu anlar yaşadılar.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Şenay Kolatır, Şube Müdürü Refik Taşkır, Okul Müdürü Tuba Temel, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katıldığı mezuniyet töreni; miniklerin ellerinde dalgalanan bayraklar eşliğinde tüm katılımcılarla birlikte söylediği İzmir Marşı ile sona erdi.

VELİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

2 yıl eğitim gördükleri Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’nden mezun olan çocuklarının öz bakım ve sosyal gelişimlerinin yanı sıra sevgi, saygı, arkadaşlık ve paylaşma duygularının pekiştiğini ifade eden veliler, böyle bir çocuk merkezini Nazilli’ye kazandırdığı için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Nazilli Çocuk Gelişim Merkezi’ ilk mezunlarını verdi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin