Nazilli Belediyesi’nin Dallıca’daki yol çalışmaları sürüyor!

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Nazilli Belediyesi ekipleri, Dallıca Mahallesi 4640 Sokak’ta çalışmalarını tamamladıktan sonra 4612 Sokak’ta da yeni yol yapım çalışmalarına başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçmiş yıllarda yerleşime açılan ancak yolu yapılmadığı için çevrede yaşayan vatandaşları zor durumda bırakan Dallıca Mahallesi 4612 Sokağın sorununa neşter vuruyor.

4640 Sokak’ta başlatılan çalışmaları hızla tamamlayan ekipler; vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçerek, 4612 Sokak’ta da çalışmalara başlayarak, ilk olarak yolun stabilizesini gerçekleştirdi.

Çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Şehrimizin genelinde eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dallıca Mahallemizde çok sayıda vatandaşımızın yaşadığı ancak yolu yapılmayan noktaları tespit ettik. 4640 Sokak’ta çalışmalarımızı hızla tamamladık. Akabinde her yağış sonrası kullanılamaz hale gelen, yazın ise toz toprak nedeniyle halkımızı rahatsız eden 4612 Sokak’ta da parke döşeme çalışmalarımızı başlattık. Nazillimize hayırlı olsun.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi’nin Dallıca’daki yol çalışmaları sürüyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin