Nazilli Belediyesi’nden tehlikeli noktalara hız kesici kasis!

Nazilli Belediyesi, okul bölgelerine yakın yollar ve çocuk oyun grubu bulunan parkların yollarında trafik akışının yavaşlatılarak, yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla hız kesici kasisler yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trafik yoğunluğu ve akışına göre belirlenen okul bölgeleri, çocuk oyun parkları ve cami çıkışlarının bulunduğu sokakların yollarında, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hız kesici kasisler yaptı. Trafik akışını yavaşlatarak, yaya güvenliğinin sağlanmasının amaçlandığı çalışmada, 10 günde 10 adet hız kesici kasis, tatil dönemi bitmeden tamamlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlanan program dahilinde ivedilik gerektiren okul bölgelerindeki yolların yanı sıra, ihtiyaç duyulan tüm sokaklarda bu tür çalışmaların yapılmaya devam edileceğini söylediler.

“OKULLAR, PARKLAR VE CAMİLERİN OLDUĞU TEHLİKE ARZ EDEN NOKTALARDA KASİSLER YAPTIK”

Cadde ve sokak aralarındaki yollarda sürücülerin hız limitlerine uygun seyretmeleri, trafik işaretleri ve sinyalizasyon sistemlerine uymaları halinde, bölgede yer alan hassas yol kullanıcılarının güvenliğinin maksimum düzeyde sağlanacağını vurgulayan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Okul dönemi başlamadan öğrencilerimizin güvenliği için okul yollarındaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlattık. Nazilli Belediyesi olarak sorumluluk alanımız içerisinde yer alan bölgelerde öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarına gidip gelebilmeleri için hız kesici kasisler yaptık. Yine güvenlik amaçlı olarak çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkların çevresindeki yollar ile camilerimizin bulunduğu tehlike arz eden sokaklarda da kasisler yapıldı. Bu çalışmalar, planlanan programa göre devam edecek. Bizler her ne kadar önlemlerimizi alsak da; yayaların da sürücülerin de her daim dikkatli olmasını önemle belirtmek istiyorum. Sürücülerimizin sadece okul önlerinde değil, her zaman her yerde dikkatli bir sürüş yapmalarını diliyorum, asıl uyarı ve sınırlamanın, kişinin kendisinde olduğunu hatırlatmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi’nden tehlikeli noktalara hız kesici kasis!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin