Nazilli Belediyesi’nden kadın muhtarlara ziyaret!

Nazilli Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Birol İnan ve Kültür Sosyal İşler ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Bahar Erdoğan Uludağ'ın, Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik adına gerçekleştirdikleri ilk ziyaretler, kadın muhtarlara oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Merkez Mahallelerinde yeni seçilen ve de önceki dönemden güven sağlayarak yeniden seçilen kadın muhtarlara, Muhtarlık İşleri Müdürü Birol İnan, Başkan Tetik adına hediyelerini takdim ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Muhtarlık makamlarında ziyaret edilen Altıntaş Mahallesi Muhtarı Bahar Beşer, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gamze Yarar, İstiklal Mahallesi Muhtarı Songül Meke, Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Nimet Arığ ve Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür ederken, mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini doğrudan bildirebilecekleri bir müdürlüğün olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

MUHTARLARLA HEDEFİMİZ ORTAK! 

Kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve güvenli bir şekilde sunulması, sorunların en kısa sürede yetkili makamlara iletilmesi, muhtarların etkinlik ve işlevlerinin artırılarak taleplerini takip etmek ve etkin bir şeklide sonuçlandırılmasını sağlayacak olan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü sayesinde muhtarların belediye ile olan işlerinin çok daha kolaylaştığının altını çizen Başkan Ertuğrul Tetik; “Her ortamda, her fırsatta söylediğimiz tek şey var. Nazillimizi hep birlikte yönetmek. Ortak hedefimiz var, işimiz gücümüz Nazilli. İstişareye dayalı bir yönetim anlayışı ile hareket ederek, muhtar ve vatandaşlarımızın taleplerini hızla yerine getirmek için çabalıyoruz. Vatandaşlarımız ile aramızdaki köprüyü kuran çok değerli muhtarlarımızla tek tek görüşüp mahalleleri hakkında gerekli bilgileri alıyoruz. Müdürlüklerimize iletilen her talebi tek tek incelemeye alıyoruz. İşte bu noktada bulundukları mahallelerinde muhtarlarımız ile yaptığımız görüşmeler çok önemli. Eksikliklerin giderilmesi, yenilerin yapılması için halkın teveccühü ile görevlerinin başına gelen, bizlerle birlikte daha iyi bir Nazilli için elini taşın altına koyan tüm muhtarlarımıza işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi’nden kadın muhtarlara ziyaret!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin