Nazilli Belediyesi Mobil Vezne vatandaşın hizmetinde!

Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla faaliyete başlayan Nazilli Belediyesi Mobil Vezne Aracı, 22 Mayıs Çarşamba günü İsabeyli’de olacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi, hizmet binası içinde yaşanan yoğunluğu azaltmak için vatandaşlara Mobil Vezne Aracı ile hizmet vermeye başladı. Esnafa ve vatandaşlara kolaylık sağlamak için hizmete alınan Mobil Vezne Aracı’nın ilk adresi Yeni Sanayi bölgesi oldu.

Sanayi esnafının belediyeye gelmeden, belediye ile ilgili tüm ödemelerini yapabildiği mobil vezne aracının hizmete girmesiyle vatandaşlara daha hızlı bir hizmet ortamı sağlandığını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Vatandaşlarımızın mesai saatlerinde iş yerlerinden uzun süre uzak kalmadan, hızlı ve etkin bir şekilde hizmet alabilmesi için ekiplerimiz sahada hizmet veriyor. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere tüm hemşehrilerimize belediye hizmet binamız dışında da mobil vezne aracımızla hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Nazilli Belediyesi’nin mobil vezne hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, bu tür çalışmaların ilçe genelinde artırılması yönünde talepte bulundu. Mobil Vezne Aracı, 22 Mayıs Çarşamba günü İsabeyli Mahallesi kahvehaneler bölgesinde hizmet verecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi Mobil Vezne vatandaşın hizmetinde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin