Nazilli Belediyesi ilçenin ulaşım ağını yenilemeye devam ediyor!

İlçe genelinde yol çalışmalarına hız veren Nazilli Belediyesi, bir yandan eskiyen yolları yenilerken, bir yandan da yeni yollar açarak kent içi karayolu ağını daha ulaşılabilir hale getiriyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi ekipleri; Zafer Mahallesi 520/1 Sokak’ta yol yenileme, bakım, onarım ve tamirat çalışması ile 1704 Sokak’ta yeni yol yapımına başladı.

Çalışmalar kapsamında, altyapı faaliyetleri nedeniyle deforme olan 2 bin 400 metrekare alandaki eski yol iş makineleri ile kazınarak stabilizesi gerçekleştirildi. Yerleşim bölgesi içerisinde bulunan noktada ise yaklaşık bin 600 metrekare yeni yol açılarak parke taşı döşeme işlemlerine başlandı.

YOLLARIMIZI YENİLEMEYE DEVAM EDİYORUZ!

Yenileme çalışmalarının ivedilikle tamamlanarak yolun yaya ve araç trafiğine kısa sürede açılacağını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazillimizin dört bir yanında yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz Zafer Mahallesi’ndeki deforme olmuş yolu yenileyerek trafik akışını rahatlatacak. Eski toprak alanda ise yolumuzu açarak parke taşı döşeme işlemlerine başladık. Emeği geçen tüm ekibime teşekkür ediyorum. Hep birlikte Nazillimizi en iyi noktaya taşıyacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi ilçenin ulaşım ağını yenilemeye devam ediyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin