Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri dur durak bilmiyor!

İlçenin üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Dallıca 4612 Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dallıca Mahallesi 4612 Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başlayan
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar neticesinde bölgedeki ulaşım standartlarının iyileşmesini sağlayacak.

Toplam bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştirilecek olan çalışmalarda; mevcut yolun yenilenmesi, dayanıklılığının artırılması ve sürücü ile yayaların güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor.

Çalışmaların bölge halkı için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Nazillimizin pek çok noktasında yol yapım çalışmalarımız eş zamanlı olarak devam ediyor. Yenileme ve iyileştirme projelerimiz ile hem şehrimizin trafik akışını rahatlatacağız hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmış olacağız. Ekiplerimiz çalışmaları ivedilikle tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor.” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Tetik ve ekibine teşekkür eden Dallıca Mahalle Muhtarı Murat Halal da; “4612 Sokak’ta çok elzem bir şekilde parke çalışmamız devam etmektedir. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir çalışmamız var. Ayrıca Zafer Mahallesi ile bitişik olan 520/1 Sokak ve 4640 Sokak parke çalışmamız bitti. Tüm Dallıca adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi Fen İşleri ekipleri dur durak bilmiyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin