Nazilli Belediyesi, ‘Engelsiz Çağrı Merkezi’ni tanıttı!

Nazilli Belediyesi, çağrı merkezini arayan işitme engelli vatandaşların belediye hizmetlerinden rahatlıkla faydalanması ve sorunlarının hızla çözümü için personele işaret dili kursu verildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi çağrı merkezi personelleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘İşaret Dili Kursu’nu başarıyla tamamladı.

İşaret Dili Eğitmeni Tuğra Demirtaş tarafından verilen 120 saatlik kursu tamamlayan personeller, sertifikalarını Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’ten aldı.

İŞİTME ENGELLİLERİ ANLAYAN BİR ÇAĞRI MERKEZİ VAR ARTIK!

Engelli vatandaşların hayatlarına dokunabilecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tetik; “Eğitim faaliyetleri kapsamında biz engelli vatandaşlarımıza hizmet verebilmek için buradan 12 personelimizi eğitime gönderdik. Bir kulak burun boğaz doktoru olarak da ayrıca mutluyum. Engelli vatandaşlarımız belediyemiz santralini aradığında, bizim eğitimli personelimizle işaret dili ile konuşarak derdini anlatabilecek. Biz de onlara gereken hizmeti bu şekilde yapabileceğiz. Engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa dokunabildiğim için çok mutluyum. Hizmetimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu hizmeti yürütecek olan personellerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nazilli Belediyesi, ‘Engelsiz Çağrı Merkezi’ni tanıttı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin